Lasten liikunta

KIDS / Liikuntaleikkikoulu (3-6v) ti klo 17-17.45

KIDS-tunnit eli lasten tunnit on tarkoitettu niin tytöille kun pojillekin. Tunneilla liikutaan ja leikitään monipuolisesti, kokeillen, tutustuen ja onnistuen! Musiikilla, lauluilla, leikeillä, peleillä ja erilaisilla välineillä ja 'rekvisiitalla' on myös iso rooli näillä tunneilla.

Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja ja ohjannut erilaisia lasten liikuntaryhmiä jo yli 20-vuotta, joten kokemusta ja näkemystä näiden tuntien ohjaamiseen löytyy!
Psykomotorinen lähestymistapa lasten liikuntaan on minun juttuni. Suunnittelen lasten tunnit siten että joka tunnilla tavoitteisiin kuuluu liikunnan lisäksi myös tiedollisia-, sosiaalisia- ja emotionaalisia taitoja kehittäviä juttuja.
Tunnit sopivat hyvin kaiken tasoisille liikkujille myös motorisesti kömpelömmille lapsille. Tunneilla nautitaan liikkumisesta: - yleensä aina leikit ja touhut muuttuvat tunnin aikana ryhmän ja lasten ideoiden ja kokeilujen mukana. Ohjaajana luon puitteet, tuon välineitä lasten saataville ja käyttöön sekä heittelen ideoita mutta lopulliset ratkaisut saa kukin lapsi ja ryhmä kuitenkin tehdä itse.

Hinta 75€/lukukausi, sisaralennus 25€. Kokeilemaan voit tulla kertahinnalla (7€/kerta), kokeiluhinta hyvitetään kausimaksussa!

Sitovat ilmoittautumiset Johannalle 050 5643374, jharikkala@hotmail.com
Muista ilmoitaa, jos lapsesi ei aloita tai jatka tunteja, että voin ottaa mukaan mahdollisesti jonossa olevan!

Tunnille voi tulla avojaloin, liukuestesukilla tai jumppatossuilla. Salin lattia voi tuntua kylmältä. Tunnille ei tarvitse ottaa mukaan juomapulloa.