TAPfit


TAPfit on ryhmäliikuntatunti, jossa pääset osaksi rytmiä! TAPfitissä on käytössä lajia varten kehitetyt, patentoidut, 'feetbeats' tanssikengät, jotka voit livauttaa omien jumppatossujesi päälle ja alkaa stepata. Askeleet ovat helppoja joten sinun on helppo nauttia tunnista, rytmeistä, liikunnasta ja tanssista.

Lajin ovat kehittäneet australialaiset 4 siskosta, jotka ovat tanssineet step-tanssia maailmanmestaruus tasolla. Oman kilpauransa jälkeen siskokset halusivat jatkaa hyvinvoinnin, kuntoilun ja step-tanssin parissa ja kehittelivät 'feetbeat'it jotka mahdollistavat sen, että mitkä tahansa kengät muuttuvat tanssikengiksi joilla voi stepata!

Tunnilla tehtävä askellus pidetään yksinkertaisena. Laji on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kuntoisille naisille ja miehille. Tunneilla käytettävä musiikki on monipuolista; vanhaa elokuva musiikkia, lattareita, uusimpia radiohittejä, jopa rokkia.Tunnilla erityisesti jalat - pakaroista jalkateriin pääsevät liikkeelle, koska isot lihakset työskentelevät on kalorinkulutus korkealla. Lisäksi tunti kehittää tasapainoa ja koordinaatiota sekä on todella hyvää aivojumppaa; rytmi ja varsinkin itse tuotettu rytmi sekä musiikki ja tanssiminen ovat tutkitusti erityisen hyvää aivojumppaa.