Tuntien aikataulut

Syyskausi 2.9. alkaen:

klo ma ti ke to pe la su klo
9.30 pilates pilates
Laitila
kehonhuolto 9.30
10 Lavis *** 10
10.30 Boost!
-lihaskuntoa
Lavis
Laitila
ZumbaGold 10.30
11 pilates 11
16 Lavis 16
17 PilatesHealth
-kurssi*
Miesten
kuntopiiri*

Strong
60min
Zumba 17
18 pilates Lavis Toiminnalliset
treenit**

J&K Laihonen
Lavis kehonhuolto
ProMethod/
Footbic/
pilates/
FasciaTraining
18
19 Boost!
-lihaskuntoa
Strong
45min
ZumbaToning 19

*ilmoittaudu PilatesHealth-kurssille Johanna Harikkala 050 564 3374, jharikkala@hotmail.com
*ilmoittaudu Miesten kuntopiriin Johanna H-N 050 564 3374, jharikkala@hotmail.com
**ilmoittaudu Toiminnallisiin treeneihin Johanna Laihonen 041 463 5076, johanna.laihonen@gmail.com
***extratunneista ilmoitetaan erikseen

Laitilan tunnit urheilutalolla
la 26.10. Juulian Burleski tiivari klo 10.30-12 ilmoittaudu ennakkoon Johannalle!

Lyhyet kuvaukset tunneista

KIDS - avoimet ovet - aikatauluista ilmoitetaan erikseen.

BOOST! -lihaskuntoa - Alkulämmittelyn jälkeen nostetaan sykettä ja siitä jatketaan tehokkailla lihaskunto ja tasapainoliikkeillä ylhäällä ja lattiassa. Lopussa lyhyt loppuhengähdys. Tunnilla tärkeässä roolissa on hyvä musiikki! Tunti sopii kaikille perusterveille liikkujille kunnon ylläpitämiseen, -kohottamiseen tai kehon kiinteyttämiseen.

Footbic - kahdella pehmeällä Footbic-pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma. Harjoitusohjelma sopii kaikille perusterveille liikkujille.

Kahvakuula/ ulkotreeni - kahvakuulailun perusliikkeitä ulkona nautiskellen. Treeni sisältää alkulämmittelyn, kahvakuulailun tekniikkaharjoituksia, kuntopiirityyppisen harjoituksen sekä loppuverryttelyn. Sopii hyvin myös miehille. Oma kuula (ohjeita kuulan valintaan löydät linkistä). Säävaraus; kylmä ei haittaa - tunnilla tulee kitenkin lämmin, sateella emme kuulaile. Kesällä -19 olemme tehneet 'alkulämmitelyn' kuntoportailla.

Kehonhuolto Liikeratoja-, niveliä-, lihaksia ja lihaskalvoja eli koko kehoa aktivoivaa, rauhallisen nautittavaa liikettä. Tunti sopii kaikille perusterveille liikkujille. Tunnilla sovelletaan ProMethod, FasciaTraining, FootBic ja Pilates tekniikoita ja harjoituksia. Pukeudu mukavan lämpimästi.

LAVIS-lavatanssijumppa - Suomalaista lavatanssimusiikkia, perusaskeleita (valssi, humppa, jenkka, tango, salsa, rumba, polkka, cha-cha...), hikisen ihana tunti niille jotka tykkää :)

Miesten kuntopiiri - joka ikäiselle, kokoiselle ja kuntoiselle miehelle. Lyhyen lämmittelyn jälkeen tehdään n. 8-12 eri liikettä sisältävä kuntopiiri, osassa liikkeistä mukana välineitä esim. kuntopallo, kahvakuula, jumppapallo, keppi. Lopuksi venytellään. Tunti soveltuu kaikille perusterveille liikkujille (ei haittaa leikatut polvet, olkapäät tai selät).
- Jotta tiedetään, löytyykö miehiä ryhmällinen (eli yli 10) niin toivon, että laitatte viestiä tulostanne Johannalle jo ennen kauden alkua!

Pilates - rauhallisena flowna etenevä ryhmäpilates tunti. Tunnilla suuren roolin ottavat selkä, nivelet ja oman kehon kuunteleminen. Tunnilla tehdään kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta parantavia liikkeitä ja liikesarjoja ilman kiirettä ja turhaa rutistusta. Pilates on hyvä harjoitusmuoto esim. selkäkivuista tai niska-hartia-jumeista kärsiville. Pilates tunneilla tehdään myös paljon esim. tasapainon ja kehon linjauksen kannalta hyviä liikkeitä.

PilatesHealth - 'kurssi'-muotoinen tunti, Ilmoittautuminen, kurssimaksu.Kurssille mahtuu max. 12 osallistujaa. Käytössä pilateksen pienvälineitä; renkaat, rullat, pallot, kuminauhat, käsipainot...

PowerPilates - 'kurssi'-muotoinen tunti, Ilmoittautuminen, kurssimaksu.

POUNDŽ on rokkaava tunti kaikille staroille. 45 minuuttia kestävä tunti on tehokas yhdistelmä pilatesta, rummutusta ja sykkeen nostoa.Tunti ei ole lukujärjestyksessä.

Toiminnalliset treenit - Johanna ja Kalle Laihosen @hyvinvoinninhetki -HIIT-treeniä ja liikkuvuutta koko keholle.

Zumba - Lattarirytmejä ja musiikin parhaimpia, ihana tunti niille jotka tykkää ;) Let it move you!

ZumbaGold - kevyempi tanssitunti ei sisällä hyppyjä, kovaa pyörimistä tai nopeita suunnan muutoksia.

ZumbaToning - Samaa ihanaa zumbaa mutta pienet käsipainot tuovat kropalle hiukan extra työtä. Askeleiltaan ja kuvioiltaan ehkä rauhallisempi tunti kuin perus zumba ... kannataa testata sinunkin joka et tykkää tavallisesta zumbasta!

Strong - Koko kroppaa tehokkaasti harjoittava HIIT-treeni! 45min&60min tunnit sisältävät iskuja & potkuja & hyppyjä & punnerruksia & kyykkyjä & lankkuja & kiertoja ... tunti sopii kaikille jotka haluavat haastaa kehoaan. Tunnilla annetaan kevyempiä ja haastavampia vaihtoehtoja.


Tarkemmat tuntikuvaukset löytyy AIKUISTEN LIIKUNTA -sivun alta!