Tuntien aikataulut

Alustava aikataulu syksylle 2017:


klo
ma
ti ke to pe la su
9-10
10-11 pilates Lavis Kehon huolto/
fascial
21.10
Lattarit.


11-12 kuntojumppa
Zumba
Gold
4.11. Zumba

12-13 &
15-16 LAITILA
Zumba
Gold
Kangoo
Jumps
16-17

LAITILA
PilatesPilates
17-18
PilatesHealth-kurssi*

Miehet Strong
byZumba

Zumba
18-19 Pilates Lavis Painonhallinta-
ryhmä
(seuraava kerta 18.10.)
Lavis
19-20 Boost! Strong
byZumba

Zumba
Toning

SYYSLOMA to-la 26.-28.10.

Lyhyet kuvaukset tunneista

* tähdellä merkityille tuneille ilmoittautuminen!
Prinsessat, Supersankarit, Hiphop - ilmoittautuminen Tilda Bergström 040 152 5635

PilatesHeath (tiistai tai torstai) - ilmoittautuminen Johanna Harikkala-Nurmi 050 564 3374

Pikku prinsessojen tanssitunti (3-6v) on tarkoitettu kaikille balleriinan aluille. Tunnilla harjoitellaan leikkimielisesti baletin ja tanssin alkeita.

Supersankarit (3-6v) tunnilla temppuillaan ja leikitään sankarin elkein.

Hiphop alakouluikäiset aamupäivällä, nuoret&aikuiset illalla

BOOST - Alkulämmittelyn jälkeen nostetaan syke kattoon ja siitä jatketaan tehokkailla lihaskunto ja tasapainoliikkeillä ylhäällä ja lattiassa. Lopussa aikaa myös venyttelylle. Tunnilla tärkeässä roolissa on hyvä musiikki!

HIPHOP - tanssikurssi ilmoittautumiset Tildalle 040 152 5635

Kahvakuula - kahvakuulailun perusliikkeitä ulkona nautiskellen. 45 minuuttinen sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaharjoituksia, kuntopiirityyppisen harjoituksen sekä loppuverryttelyn. Sopii hyvin myös miehille. Oma kuula (ohjeita kuulan valintaan löydät linkistä). Säävaraus; kylmä ei haittaa - tunnilla tulee kitenkin lämmin, sateella emme kuulaile.

Kehonhuolto / venyttely/ fascial Liikeratoja-, kehoa-, lihaksia- ja lihaskalvoja avaavaa rauhallisen nautittavaa liikettä.

Kuntojumppa - Hyvä koko kehon jumppatunti aloitetaan reippaalla sykkeen nostolla hyvän musiikin avustuksella. Hien nostatuksen jälkeen tehdään monipuolisia tasapainoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä seisaaltaan sekä lattialla eri asennoissa. Lopuksi venytellään.

LAVIS-lavatanssijumppa - Suomalaista lavatanssimusiikkia, perusaskeleita (valssi, humppa, jenkka, tango, salsa, rumba, polkka, cha-cha...), hikisen ihana tunti niille jotka tykkää :)


Miesten kuntopiiri - joka ikäiselle, kokoiselle ja kuntoiselle miehelle. Lyhyen lämmittelyn jälkeen tehdään n. 8-12 eri liikettä sisältävä kuntopiiri, osassa liikkeistämukana välineitä esim. kuntopallo, kahvakuula, jumppapallo, keppi. Lopuksi venytellään.

Painonhallinta-ryhmä kokoontuu n. kerran kuussa ja sen tarkoituksena on muistuttaa terveellisistä elämän tavoista ja kannustaa arjen parempiin valintoihin. Ryhmä on avoin kaikille.

Pilates-hyvä olo - rauhallisella tempolla etenevä ryhmätunti, jossa iso osa liikkeistä tehdään lattialla selinmakuulla. Ryhtiä korostava tunti joka vaatii keskittymistä.

PilatesHealth - 'kurssi'-muotoinen tunti, joka alkaa kauden alussa perusteista ja edistyy kauden edetessä haastavampiin liikkeisiin. Ilmoittautuminen.

POUNDŽ on rokkaava tunti kaikille jonka sisältä löytyy rokkistaraa. 45 minuuttia kestävä tunti on tehokas yhdistelmä pilatesta, rumpuje soittoa ja sykkeen nostoa.

Zumba - Lattarirytmejä ja musiikin parhaimpia, ihana tunti niille jotka tykkää ;) Let it move you!

ZumbaGold - kevyempi tanssitunti

ZumbaToning - Samaa ihanaa zumbaa mutta pienet käsipainot tuovat kropalle hiukan extra työtä. Askeleiltaan ja kuvioiltaan ehkä rauhallisempi tunti kuin perus zumba ... kannataa testata sinunkin joka et tykkää tavallisesta zumbasta!

Strong by Zumba - UUSI TUNTI! Zumban uusi koko kroppaa tehokkaasti harjoittava HIIT-treeni! Ei ole tanssillinen tunti kuten muut Zumba´-tunnit!

Syvää tukea liikunnan aloittamiseen - 4x kurssi - tärkeää tietoa ja hyviä voima- sekä rentoutumis harjoituksia ryhtiä tukeville lihaksille mm. lantion pohjalle, vatsa-, selkä- ja pakaralihaksille, niska-hartiaseudulle. Tietoa myös vatsalihasten erkaumasta ja sen kuntouttamisesta. Kurssi sopii hyvin esim. odotusajasta ja synnytyksestä palautuville äideille, lantionpohjan lihaksien harjoitteluun lisäkipinää kaipaaville selkäkivuista kärsiville tai tauon jälkeen liikunnan pariin aikoville.


Tarkemmat tuntikuvaukset löytyy AIKUISTEN LIIKUNTA -sivun alta!