Tuntien aikataulut

Otsikko

klo ma ti ke to
9.30-
10.30


Pilates
Jumppasalilla
(Ainonkuja 5)

17.30-
18.30
Lavis
Kalannissa18-19 POUND
18-18.45
Kirikalliolla
Ota oma alusta
19-20 Lavis
Kalannissa
Kahvakuula
45min
Ainonkujan
leikkipuisto
Zumba
Kaupunginlahden
rannalla

Lavis
Kirikalliolla


Kesäkausi 29.5-3.9.2017

maanantaina LAVIS-lavatanssijumppa Kalannin työväentalolla klo 17.30-18.30 & 19-20

tiistaina puistoJumppa (peruuntui vähäisen jumpparimäärän takia)

tiistaina puistoKahvakuula Ainonkujan leikkipuiston vieressä klo 19-19.45

keskiviikkona puistoZumba kaupunginlahden Soprvakon puoleisella rannalla (Pakkahuonetta vastapäätä) klo 19-20

torstaina LAVIS-lavatanssijumppa Ihoden Kirikalliolla klo 19-20

Alustava aikataulu syksylle 2017:

klo
ma
ti ke to pe la su
9-10 9.30-10.30
Lavis
10-11 pilates Kehon huolto/
fascial
10.15-11
Pound
HipHop
(lapset/nuoret)
Tilda

11-12 kuntojumppa Lavis ZumbaGold Prinsessat
Tilda

12-13 Supersankarit
Tilda

16-17 PilatesHealth-
kurssi

PilatesHealth-
kurssi

17-18 Pound
45min
Äidit-
kurssi

Miehet Strong
byZumba
Zumba
18-19 Pilates Lavis Lavis HipHop
Tilda

19-20 Boost! Piloxing
(tai
Strong?)
ZumbaToning

Lyhyet kuvaukset tunneista


BOOST - Alkulämmittelyn jälkeen nostetaan syke kattoon ja siitä jatketaan tehokkailla lihaskunto ja tasapainoliikkeillä ylhäällä ja lattiassa. Lopussa aikaa myös venyttelylle. Tunnilla tärkeässä roolissa on hyvä musiikki!

Kahvakuula - kahvakuulailun perusliikkeitä ulkona nautiskellen. 45 minuuttinen sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaharjoituksia, kuntopiirityyppisen harjoituksen sekä loppuverryttelyn. Sopii hyvin myös miehille. Oma kuula (ohjeita kuulan valintaan löydät linkistä). Säävaraus; kylmä ei haittaa - tunnilla tulee kitenkin lämmin, sateella emme kuulaile.

Kehonhuolto / venyttely/ fascial Liikeratoja-, kehoa-, lihaksia- ja lihaskalvoja avaavaa rauhallisen nautittavaa liikettä.

Kuntojumppa - Hyvä koko kehon jumppatunti aloitetaan reippaalla sykkeen nostolla hyvän musiikin avustuksella. Hien nostatuksen jälkeen tehdään monipuolisia tasapainoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä seisaaltaan sekä lattialla eri asennoissa. Lopuksi venytellään.

LAVIS-lavatanssijumppa - Suomalaista lavatanssimusiikkia, perusaskeleita (valssi, humppa, jenkka, tango, salsa, rumba, polkka, cha-cha...), hikisen ihana tunti niille jotka tykkää :)


Miesten kuntopiiri - joka ikäiselle, kokoiselle ja kuntoiselle miehelle. Lyhyen lämmittelyn jälkeen tehdään n. 8-12 eri liikettä sisältävä kuntopiiri, osassa liikkeistämukana välineitä esim. kuntopallo, kahvakuula, jumppapallo, keppi. Lopuksi venytellään.

Pilates - rauhallisella tempolla etenevä ryhmätunti, jossa iso osa liikkeistä tehdään lattialla selinmakuulla. Ryhtiä korostava tunti joka vaatii keskittymistä.

PilatesHealth - 'kurssi'-muotoinen tunti, joka alkaa kauden alussa perusteista ja edistyy kauden edetessä haastavampiin liikkeisiin. Ilmoittautuminen.

PILOXING® on huippuyhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Tunnin rakenne on niin nerokas, että riippumatta omasta taustasta tai kunnosta saat tehot irti ja todellisen voittajafiiliksen!

POUND® on rokkaava tunti kaikille jonka sisältä löytyy rokkistaraa. 45 minuuttia kestävä tunti on tehokas yhdistelmä pilatesta, rumpuje soittoa ja sykkeen nostoa.

PuistoJumppa - Kuntojumpan ja BOOSTin kaltainen 'perus'-jumppatunti, jossa lämmitellään ja nostetaan sykettä hyvää musiikkia fiilistellen. Lihaskunto ja tasapaino liikkeitä tehdään 'ylhäällä' sekä 'alhaalla', joten ota mukaan jonkinlainen jumppa-alusta tai pyyhe jonka päällä pystyy jumppaamaan. Lopuksi venytellään. Olen tilannut kaunista keliä mutta kannattaa pukeutua lämpimästi sillä rannassa on aina hiukan vilpoinen tuuli; sateella emme jumppaa!


Zumba - Lattarirytmejä ja musiikin parhaimpia, ihana tunti niille jotka tykkää ;) Let it move you!

ZumbaGold - kevyempi tanssitunti

ZumbaToning - Samaa ihanaa zumbaa mutta pienet käsipainot tuovat kropalle hiukan extra työtä. Askeleiltaan ja kuvioiltaan ehkä rauhallisempi tunti kuin perus zumba ... kannataa testata sinunkin joka et tykkää tavallisesta zumbasta!

Strong by Zumba - UUSI TUNTI! Zumban uusi koko kroppaa tehokkaasti harjoittava HIIT-treeni! Ei ole tanssillinen tunti kuten muut Zumba´-tunnit!

Äidit - vahvistavaa ja palauttavaa liikuntaa äideille- 4xkurssi alkaa joka kuun alussa. Tunneilla jumpataan rauhallisesti palautellen odotusajan ja synnytyksen rasittamaa kehoa. Extrahuomiossa ryhtiä tukevat lihakset sekä hengitys. Tietoa myös vatsalihasten erkaumasta. Ilmoittaudu mukaan.


Tarkemmat tuntikuvaukset löytyy AIKUISTEN LIIKUNTA -sivun alta!