Pilates

Kaikki aikuisten tunnit löydät sivulta AIKUISTEN LIIKUNTA.


Pilates -tuntien tavoitteena on vahva ja liikkuva selkä. Pilates -harjoittelu parantaa ryhtiä samalla kun se parantaa keskivartalon syvien lihasten hallintaa ja - voimaa. Harjoittelu parantaa tasapainoa, koordinaatiokykyä ja auttaa sinua keskittymään oman kehon kuuntelemiseen. Kun palaset loksahtavat kohdilleen ja lihasketjut oppivat seuraamaan luontevasti toisiaan niin ryhti paranee ja selkä-, niska- ja hartiakivut vähenevät.

Pilatestunneilla liikkeiden tehoa tärkeämpää on liikkeiden laatu. Tunneillani edetään rauhallisesti oman kehon haasteita kuunnellen. Pilates tunti vaatii paikallaan oloa ja pysähtymistä - keskittymistä olennaiseen. Liikkeet voivat tuntua aluksi ihan mitättömiltä venytyksiltä mutta kun jaksaa keskittyä niihin olennaisiin pikkujuttuihin niin huomaakin olevansa isojen haasteiden äärellä!

Pilates tunti sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille. Tunnille kannattaa pukeutua 'kerroksittain', siten että sinulle ei tule alussakaan vilu. Tunnilla ei tarvita kenkiä, villasukatkin käy hyvin.

Syksyn 2017 Pilates-kurssit ja yksityistunnit

Kesän -17 PilatesHealth -ohjaajakoulutuksen jälkeen olen päättänyt aloittaa kalenterissa olevien 'ryhmäliikunta-pilates-tuntien' lisäksi myös intensiivisempiä 'pilates-kursseja'.

Pilates 'ryhmäliikunta'-tunti on edellisten vuosien mukaan rauhallisen lempeä tunti, johon voi osallistua ja tulla mukaan kuka tahansa, mihin aikaan kaudesta tahansa. Tunneilla keskitytään hyvinvoinnin ja ryhdin kannalta tärkeiden syvien lihasten vahvistamiseen ja rentouttamiseen. Tunneilla saa paljon tietoa ja kokemusta oman kehon hyvinvoinnista.
Pilates ryhmäliikuntatuntien (maanantai aamuisin ja iltaisin) hinta on sama kuin muidenkin ryhmäliikuntatuntien.


PilatesHealth on tarkoitettu sinulle, joka haluat saada pilatesharjoittelusta enemmän irti. PilatesHealth on 'kurssi'-muotoinen eli ajatuksena on aloittaa kauden alussa perusteista ja edetä ryhmän mukana haastavampiin liikkeisiin. Kurssille mahtuu mukaan kerrallaan 4-8 asiakasta, joten tunneilla saa henkilökohtaisempaa ohjausta kuin ryhmäliikunta-tunneilla. Pienen ryhmän etuna on se, että ohjaaja ehtii paremmin näkemään kaikki ryhmäläiset ja ohjaamaan heitä henkilökohtaisesti tekemään liikkeet oikein.
PilatesHealth-kurssin hinta on 144€/kausi (12 kertaa, 1.9.-3.12.-17). PilatesHealth -kurssit eivät sisälly kausimaksuun, kausimaksun maksaneelle PilatesHealth -kurssi 80€.
Ilmoittaudu ennekkoon.


Syyskuusta lähtien voit varata myös yksityisiä pilates-tunteja!

Jos haluat saada henkilökohtaista ohjausta ja opastusta parempaan ryhtiin, oman kehonhallintaan tai esim. lantionpohjanlihasten- ja syvien vatsalihasten hallintaan niin elokuun jälkeen voimme sopia myös yksityisiä pilates-tunteja.

Ensimmäinen ohjaus 60min/ 62€
ja seuraavat kerrat 45min/ 50€
tai esim. 4 tapaamista (60min + 3x45min) 200€