Pilates

Kaikki aikuisten tunnit löydät sivulta AIKUISTEN LIIKUNTA.


Pilates -tuntien tavoitteena on vahva ja liikkuva selkä. Pilates -harjoittelu parantaa ryhtiä samalla kun se parantaa keskivartalon syvien lihasten hallintaa ja - voimaa. Harjoittelu parantaa tasapainoa, koordinaatiokykyä ja auttaa sinua keskittymään oman kehon kuuntelemiseen. Kun palaset loksahtavat kohdilleen ja lihasketjut oppivat seuraamaan luontevasti toisiaan niin ryhti paranee ja selkä-, niska- ja hartiakivut vähenevät.

Pilatestunneilla liikkeiden tehoa tärkeämpää on liikkeiden laatu. Tunneillani edetään rauhallisesti oman kehon haasteita kuunnellen. Pilates tunti vaatii keskittymistä olennaiseen. Liikkeet voivat tuntua aluksi ihan mitättömiltä venytyksiltä mutta kun jaksaa keskittyä niihin olennaisiin pikkujuttuihin niin huomaakin olevansa isojen haasteiden äärellä!

Pilates tunti sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille, jos sinulla on terveydessäsi tai olossasi jotain erityistä huomioitavaa niin voit kertoa siitä ohjaajalle ja voitte yhdessä miettiä vaihtoehtoisia liikkeitä. Tunnille kannattaa pukeutua 'kerroksittain', siten että sinulle ei tule alussakaan vilu. Tunnilla ei tarvita kenkiä, villasukatkin käy hyvin.

Syksyn 2017 Pilates-kurssit ja yksityistunnit

Kesän -17 PilatesHealth -ohjaajakoulutuksen jälkeen olen päättänyt aloittaa kalenterissa olevien 'ryhmäliikunta-pilates-tuntien' lisäksi myös intensiivisempiä 'pilates-kursseja'.

Pilates 'ryhmäliikunta'-tunti on edellisten vuosien mukaan rauhallisen lempeä tunti, johon voi osallistua ja tulla mukaan kuka tahansa, mihin aikaan kaudesta tahansa. Tunneilla keskitytään hyvinvoinnin ja ryhdin kannalta tärkeiden lihasryhmien vahvistamiseen, liikkuvuuteen ja rentouttamiseen. Tunneilla saa paljon tietoa ja kokemusta oman kehon hyvinvoinnista.

- Pilates ryhmäliikuntatuntien (maanantai aamuisin ja iltaisin sekä sunnuntaisin ja keskiviikkoisin Laitilassa) hinta on sama kuin muidenkin ryhmäliikuntatuntien.


PilatesHealth-kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat saada pilatesharjoittelusta enemmän irti. PilatesHealth on kurssi-muotoinen eli ajatuksena on aloittaa kurssin alussa perusteista ja edetä ryhmän mukana haastavampiin liikkeisiin. Kurssille mahtuu mukaan kerrallaan 7-10 asiakasta, joten tunneilla saa henkilökohtaisempaa ohjausta kuin ryhmäliikunta-tunneilla. Pienen ryhmän etuna on se, että ohjaaja ehtii paremmin näkemään kaikki ryhmäläiset ja ohjaamaan heitä henkilökohtaisemmin tekemään liikkeet oikein.

- PilatesHealth-kurssin hinta on 125€/kausi . PilatesHealth -kurssit eivät sisälly kausimaksuun, kausimaksun maksaneelle PilatesHealth -kurssi 35€.
Ilmoittaudu ennekkoon.


Elokuusta lähtien voit varata myös yksityisiä pilates-tunteja!

Jos haluat saada henkilökohtaista ohjausta ja opastusta parempaan ryhtiin, oman kehonhallintaan tai esim. lantionpohjanlihasten- ja syvien vatsalihasten hallintaan niin elokuun jälkeen voimme sopia myös yksityisiä pilates-tunteja.
Yksityistunnilla teemme peruspilatesharjoituksia, joita sinun on helppo tehdä myös itsenäisesti. Yksityistunnilla ohjaaja opastaa jokaisen liikkeen henkilökohtaisesti jolloin tunnet liikkeiden oikean suoritustekniikan.

- Yksityistunti 60min/ 62€

tai esim. 4 yksityiskertaa 200€