Tuntien aikataulut

klo ma ti ke to pe la su
9-10
10-11 pilates
Kehon-
huolto
10.15-11
POUND
11-12 kunto-
jumppa
Lavis Zumba
Gold
15-16 LAVIS
Laitila!
16-17

17-18
KIDS/ 3-6v
Miehet STRONG
by Zumba
Zumba
18-19 pilates Lavis Lavis
19-20 BOOST! Piloxing Zumba
Toning

Kevätkausi 9.1. -27.4.2017.
Tunnit jatkuvat niin kauan kuin väkeä riittää.
Muutokset mahdollisia.
Tunneille ei tarvitse ilmoittautua eikä sitoutua*.
*Poikkeuksena Kids 3-6v, johon ilmoittautumiset Johannalle 050 564 3374, jharikkala@hotmail.com, syksyn viimeinen tunti ma 5.12!

Lyhyet kuvaukset tunneista

T

BOOST - Sellainen aika 'tavallinen' jumppatunti. Alkulämmittelyn jälkeen nostetaan syke kattoon ja siitä jatketaan tehokkailla lihaskunto ja tasapainoliikkeillä. Lopussa aikaa myös venyttelylle. Tunnilla tärkeässä roolissa on hyvä musiikki!

Kehonhuolto / venyttely Liikeratoja-, kehoa-, lihaksia- ja lihaskalvoja avaavaa rauhallisen nautittavaa liikettä.

Kids/ 3-6v - Lasten liikuntaleikkikoulu ILMOITTAUTUMISET!
Kids/ perhe - Koko perheelle suunnattu avoin liikuntaleikkihetki keskiviikko aamussa. Ei tarvitse ilmoittautua.

Kuntojumppa - Hyvä koko kehon jumppatunti aloitetaan reippaalla sykkeen nostolla hyvän musiikin avustuksella. Hien nostatuksen jälkeen tehdään monipuolisia tasapainoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä seisaaltaan sekä lattialla eri asennoissa. Lopuksi venytellään.

LAVIS-lavatanssijumppa - Suomalaista lavatanssimusiikkia, perusaskeleita (valssi, humppa, jenkka, tango, salsa, rumba, polkka, cha-cha...), hikisen ihana tunti niille jotka tykkää :)


Miesten kuntopiiri - joka ikäiselle, kokoiselle ja kuntoiselle miehelle. Lyhyen lämmittelyn jälkeen tehdään n. 8-12 eri liikettä sisältävä kuntopiiri, osassa liikkeistämukana välineitä esim. kuntopallo, kahvakuula, jumppapallo, keppi. Lopuksi venytellään.

Pilates - rauhallisella tempolla etenevä ryhmätunti, jossa iso osa liikkeistä tehdään lattialla selinmakuulla. Ryhtiä korostava tunti joka vaatii keskittymistä.

PILOXING® on huippuyhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Tunnin rakenne on niin nerokas, että riippumatta omasta taustasta tai kunnosta saat tehot irti ja todellisen voittajafiiliksen!

POUND® on rokkaava tunti kaikille jonka sisältä löytyy rokkistaraa. 45 minuuttia kestävä tunti on tehokas yhdistelmä pilatesta, rumpuje soittoa ja sykkeen nostoa.


Zumba - Lattarirytmejä ja musiikin parhaimpia, ihana tunti niille jotka tykkää ;) Let it move you!

ZumbaGold - kevyempi tanssitunti

ZumbaToning - Samaa ihanaa zumbaa mutta pienet käsipainot tuovat kropalle hiukan extra työtä. Askeleiltaan ja kuvioiltaan ehkä rauhallisempi tunti kuin perus zumba ... kannataa testata sinunkin joka et tykkää tavallisesta zumbasta!

Strong by Zumba - UUSI TUNTI! Zumban uusi koko kroppaa tehokkaasti harjoittava HIIT-treeni! Ei ole tanssillinen tunti kuten muut Zumba´-tunnit!


Tarkemmat tuntikuvaukset löytyy AIKUISTEN LIIKUNTA -sivun alta!