Tuntien aikataulut

klo ma ti ke to pe la su
9-10 (Kesällä:)
10-11
(PuistoJumppa)


11-12

Lavis

12-13
16-17 (Kesällä:)

17-18 (17.30-18.30
Lavis
Kalannissa)


Miehet

18-19
Lavis Pound
Lavis

19-20 (Lavis
Kalannissa)
Piloxing Zumba
ZumbaToning

Kevätkausi 9.1. -27.4.2017.

Muutokset mahdollisia.
Tunneille ei tarvitse ilmoittautua eikä sitoutua*.
*Poikkeuksena Kids 3-6v, johon ilmoittautumiset Johannalle 050 564 3374, jharikkala@hotmail.com

Hiphop- ja Prinsessa tanssi kursseille ilmoittautuminen ohjaaja Tilda Bergstömille 040 152 5635
  • Tiistain Lavis ja Piloxing sekä keskiviikon Lavis, Pound ja Zumba jatkuvat 10.5. saakka.
  • Torstain illan tunnit jatkuu huhtikuun loppuun.

Kesäkausi 29.5-3.9.2017

maanantaina LAVIS-lavatanssijumppa Kalannin työväentalolla klo 17.30-18.30 & 19-20

tiistaina puistoJumppa kaupunginlahden Sorvakon puoleisella rannalla (Pakkahuonetta vastapäätä) klo 10-11
tiistaina puistoKahvakuula Ainonkujan leikkipuiston vieressä klo 19-19.45

keskiviikkona puistoZumba kaupunginlahden Soprvakon puoleisella rannalla (Pakkahuonetta vastapäätä) klo 19-20

torstaina LAVIS-lavatanssijumppa Ihoden Kirikalliolla klo 19-20

Lyhyet kuvaukset tunneista


BOOST - Alkulämmittelyn jälkeen nostetaan syke kattoon ja siitä jatketaan tehokkailla lihaskunto ja tasapainoliikkeillä ylhäällä ja lattiassa. Lopussa aikaa myös venyttelylle. Tunnilla tärkeässä roolissa on hyvä musiikki!

Kahvakuula - kahvakuulailun perusliikkeitä ulkona nautiskellen. 45 minuuttinen sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaharjoituksia, kuntopiirityyppisen harjoituksen sekä loppuverryttelyn. Sopii hyvin myös miehille. Oma kuula (ohjeita kuulan valintaan löydät linkistä). Säävaraus; kylmä ei haittaa - tunnilla tulee kitenkin lämmin, sateella emme kuulaile.

Kehonhuolto / venyttely Liikeratoja-, kehoa-, lihaksia- ja lihaskalvoja avaavaa rauhallisen nautittavaa liikettä.

Kids/ 3-6v - Lasten liikuntaleikkikoulu ILMOITTAUTUMISET!
Kids/ perhe - Koko perheelle suunnattu avoin liikuntaleikkihetki keskiviikko aamussa. Ei tarvitse ilmoittautua.

Kuntojumppa - Hyvä koko kehon jumppatunti aloitetaan reippaalla sykkeen nostolla hyvän musiikin avustuksella. Hien nostatuksen jälkeen tehdään monipuolisia tasapainoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä seisaaltaan sekä lattialla eri asennoissa. Lopuksi venytellään.

LAVIS-lavatanssijumppa - Suomalaista lavatanssimusiikkia, perusaskeleita (valssi, humppa, jenkka, tango, salsa, rumba, polkka, cha-cha...), hikisen ihana tunti niille jotka tykkää :)


Miesten kuntopiiri - joka ikäiselle, kokoiselle ja kuntoiselle miehelle. Lyhyen lämmittelyn jälkeen tehdään n. 8-12 eri liikettä sisältävä kuntopiiri, osassa liikkeistämukana välineitä esim. kuntopallo, kahvakuula, jumppapallo, keppi. Lopuksi venytellään.

Pilates - rauhallisella tempolla etenevä ryhmätunti, jossa iso osa liikkeistä tehdään lattialla selinmakuulla. Ryhtiä korostava tunti joka vaatii keskittymistä.

PILOXING® on huippuyhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Tunnin rakenne on niin nerokas, että riippumatta omasta taustasta tai kunnosta saat tehot irti ja todellisen voittajafiiliksen!

POUND® on rokkaava tunti kaikille jonka sisältä löytyy rokkistaraa. 45 minuuttia kestävä tunti on tehokas yhdistelmä pilatesta, rumpuje soittoa ja sykkeen nostoa.

PuistoJumppa - Kuntojumpan ja BOOSTin kaltainen 'perus'-jumppatunti, jossa lämmitellään ja nostetaan sykettä hyvää musiikkia fiilistellen. Lihaskunto ja tasapaino liikkeitä tehdään 'ylhäällä' sekä 'alhaalla', joten ota mukaan jonkinlainen jumppa-alusta tai pyyhe jonka päällä pystyy jumppaamaan. Lopuksi venytellään. Olen tilannut kaunista keliä mutta kannattaa pukeutua lämpimästi sillä rannassa on aina hiukan vilpoinen tuuli; sateella emme jumppaa!


Zumba - Lattarirytmejä ja musiikin parhaimpia, ihana tunti niille jotka tykkää ;) Let it move you!

ZumbaGold - kevyempi tanssitunti

ZumbaToning - Samaa ihanaa zumbaa mutta pienet käsipainot tuovat kropalle hiukan extra työtä. Askeleiltaan ja kuvioiltaan ehkä rauhallisempi tunti kuin perus zumba ... kannataa testata sinunkin joka et tykkää tavallisesta zumbasta!

Strong by Zumba - UUSI TUNTI! Zumban uusi koko kroppaa tehokkaasti harjoittava HIIT-treeni! Ei ole tanssillinen tunti kuten muut Zumba´-tunnit!


Tarkemmat tuntikuvaukset löytyy AIKUISTEN LIIKUNTA -sivun alta!